eD GOLF CUP: Čtyřicítka golfových nadšenců na greenu

124

Na devítijamkovém hřišti Golf & Country Clubu Svobodné Hamry jsme koncem května uspořádali další ročník golfového turnaje eD GOLF CUP. Na greenu se utkalo čtyřicet golfových nadšenců z řad klientů, partnerských značek i eD golfistů.

Registrace k třináctému ročníku golfového turnaje eD čekala na hráče již od 9 hodin. Nejprve si hosté u společné snídaně užili příjemné ranní posezení, které vzápětí vystřídal bojový duch. Následovalo totiž odstartování turnaje. A jak je u eD GOLF CUPu již tradicí, opět jsme zvolili oblíbený typ startu s názvem kanon, při kterém golfisté začínají hru ve stejný čas.

V průběhu turnaje nechyběly vložené soutěže – v Longest Drive se proti sobě utkali odděleně muži i ženy, společně pak všichni zabojovali v soutěži Nearest The Pin. Pro vítěze jednotlivých kategorií byly připraveny hodnotné ceny a absolutní vítěz si tradičně odnesl putovní pohár turnaje.

Po celý den se hráči těšili ze slunečného počasí, které doprovázela uvolněná atmosféra. Letošní setkání na greenu vzniklo ve spolupráci se značkami APC, HPE, Epson a Microsoft, jejichž zástupci na turnaji samozřejmě nechyběli.