Představení značky a týmu HP Poly: Značka, která vyletěla na Měsíc

87

Americká společnost začala psát svou historii roku 1961, původně pod názvem Plantronics. V tu dobu byly náhlavní soupravy aerolinií tak velké a těžkopádné, že piloti raději přecházeli na ruční mikrofony.

V Plantronics to chtěli změnit, vyvinuli inovativní design odpovídající požadavkům pilotů. A uspěli natolik, že produkty využívala NASA ve skafandrech programu Mercury i Apollo – slova, která pronesl Neil Armstrong po přistání na Měsíci přenášela právě zařízení HP Poly.

Samotné Poly vzniklo sloučením se společností Polycom, výrobcem komunikačních zařízení. K posílení pomohlo následné spojení s IT velikánem HP Inc. Značka původně zaměřená na prémiové náhlavní soupravy, telefony a videokonference skvěle doplnila nabídku podnikových produktů HP.

Dnes je Poly lídrem v audio a video technice s pověstí mimořádné kvality, která se pyšní řadou ocenění za design a inovační technologie. Ty HP Poly tvoří tak, aby fungovaly kdekoli a kdykoli. Proto jejich náhlavní soupravy využívají také ve Formuli 1, v závodním týmu Oracle Red Bull Racing.


O portfolio HP Poly v eD pečuje náš čtyřčlenný tým

Vít Veveričík, business unit manažer HP

Už půl roku vedu tým HP computingu a HP Poly. Zařízení značky jsou pověstná inovativními technologiemi a díky své kvalitě a spolehlivosti zákazníkům slouží dlouhá léta. Navíc silná zákaznická podpora a pokročilé bezpečnostní funkce zvyšují jejich atraktivitu.

t: +420 724 222 095, e:vvevericik@edsystem.cz


Vojtěch Kostka, produktový manažer

Jako produktový manažer pečuji o portfolio HP Poly od loňského roku. Značka je v eD relativně krátce, máme tak spoustu prostoru na její rozvoj. Poly po spojení s HP udržuje vysoký standard produktů a tvoří ucelenou nabídku zařízení pro práci doma i v kanceláři.

t: +420 703 433 990, e:vkostka@edsystem.cz


Petr Kovář, business development manažer

U značky mám na starost jak computingové portfolio, tak i produkty HP Poly. Mými hlavními úkoly jsou hledání nových partnerů, informování stávajících klientů o novinkách a výhodách či udržování dobrých vztahů.

t: +420 724 222 020, e:pkovar@edsystem.cz


Monika Zelinková, marketingová specialistka

Zařízení HP Poly jsou symbolem špičkové kvality zvuku a videa. Prémiové produkty jsou vymazlené téměř k dokonalosti a použité AI technologie je povyšují na novou úroveň. Pokud hledáte vhodného pomocníka pro hybridní práci, jsou ideální volbou.

t: +420 724 222 079, e:mzelinkova@edsystem.cz


Tým eD doporučuje:

► Bezdrátová sluchátka Poly Voyager Free 60 Series

Pro nerušený poslech za všech okolností: Každé sluchátko má tři mikrofony, které se zaměřují na váš hlas. Chytré funkce ANC a Windsmart potlačují okolní hluk, ať už jde o ruch v kanceláři či vítr.

Dlouhá výdrž a intuitivní ovládání: Poslouchejte klidně celý den – sluchátka vydrží až 24 hodin. Modely s dotykovým OLED displejem umožňují snadné ovládání zvuku, kontrolu stavu baterie a přepínání mezi zařízeními.

Vhodné pro online meeting i na cestování: Sluchátka jsou certifikovaná pro použití v MS Teams, Zoom i v dalších platformách. Stanou se ideálním parťákem na cesty, kterého snadno připojíte i k zábavnímu systému v letadle.


► Videobar Poly Studio R30

Kvalitní obraz a pokročilé funkce: Kamera zachycuje celou místnost. Funkce Poly DirectorAI a inteligentní zaměřování kamery rozeznají řečníka i v prosklené místnosti a povýší meetingy na novou úroveň.

Zvuk bez okolních ruchů: Technologie Acoustic Fence a NoiseblockAI udrží rušivé zvuky na uzdě. Soundbar přesně zachytí váš hlas a přenese ho v mimořádné kvalitě účastníkům online.

Snadné používání: Instalace je jednoduchá – zařízení stačí vhodně umístit, připojit skrze USB, wi-fi či Bluetooth, vybrat preferovanou komunikační aplikaci a schůzka může začít.


Představili jsme i další týmy v eD