Workshopy eD: 250 partnerů, produktové novinky a zábava v jednom

41

Začátkem jara jsme uspořádali sérii pobočkových workshopů. Za partnery jsme vyrazili napříč Českem – do Pardubic, Brna a Ostravy. Setkání propojilo technologické novinky, networking i zábavu.

Návštěvníci měli možnost načerpat nové informace ze světa IT trhu a užít si spoustu zábavy na neformálních večerech. Během dne probíhaly odborné přednášky značek Brother, Canon, Eaton, Epson, Fujitsu, HP, HPE a Samsung, večery pak patřily grilování, degustaci nebo autodromu. Bilance jarní tour čítá 250 partnerů, osm světových IT značek a tři navštívená města.


► Pardubice Ráby, Pod Kunětickou horou (úterý 23. 4.)

První zastávkou se staly Pardubice, kde jsme v restauraci Pod Kunětickou horou jarní workshopovou štaci odstartovali. Mimo obvyklou denní část, kdy probíhaly přednášky IT značek, si účastníci ve večerních hodinách pochutnali na grilovaném praseti na rožni.

► Brno Bukovany, Bukovanský mlýn (čtvrtek 24. 4.)

O dva dny později jsme se přesunuli do Brna. V kouzelném prostředí Bukovanského mlýna jsme pokračovali v dávce produktových novinek a networkingu. Večerní program patřil degustaci vína doplněné o poučný výklad místního sklepmistra.

Ostrava Vřesina, Family park Skalka (úterý 14. května)

Poslední zastávkou byla Ostrava, konkrétně Family park Skalka. Tradiční pracovní část v odpoledních hodinách vystřídal večer plný pouťové zábavy. Účastníci měli možnost vystřelit si na střelnici růži nebo drobné dárky. Jiní zavzpomínali na dětství, nasedli do autíček a proháněli se po autodromu.

„Na pobočkových workshopech mám nejraději neformální a uvolněnou atmosféru. Děkujeme všem 250 zúčastněným partnerům a těšíme se opět na podzim,“ poděkovala Lenka Paříková, eventová specialistka, která stojí za organizací workshopů.


Další akce z eventového jara eD