Produkty značky Asustor nyní čerstvou novinkou v nabídce eD

263

S příchodem jara se nabídka v eD opět rozšiřuje o další značku. V našem portfoliu tak nově najdete produkty z kategorie zálohovacích systémů, a to konkrétně značky Asustor.

Asustor s pomocí netradičního inovativního konceptu vybudoval nové generace síťových úložných zařízení. Drží si prvenství v kategorii NAS produktů, které byly vyvíjeny na základě aplikací a vývoji všestranné, flexibilní a přizpůsobitelné platformě. Ta dokáže uspokojit všechny typy uživatelů.

Výhodou je vytvoření jedinečného vlastního zařízení přesně podle vašich preferencí a potřeb. Mimo klasickou nabídku funkcí pro ukládání se značka zaměřuje také na širokou škálu přidaných funkcí.

Produkty Asustor NAS nabízejí skvělý poměr cena/kvalita. Pyšní se celokovovou konstrukcí a procesory Intel x86, které nabízejí mimořádný výkon. Díky mnoha funkcím, napomáhajícím k úspoře energie, dokážou uživatelé ušetřit nemalé částky za elektřinu. Tomu také napomáhá úsporný provoz, který funguje prostřednictvím plánování napájení, vnější a vnitřní hibernace pevného disku, systému režimu spánku a mnoha dalších.

Mezi jeden z cílů značky patří prvotřídní poprodejní servis. Základem je 3letá záruka na všechny výrobky, časté on-line aktualizace firmwaru, technická podpora (u které nechybí on-line systémová podpora), znalostní databáze, uživatelské fórum a přímá telefonní podpora.


Asustor Data Master (ADM)

Speciální operační systém, který je základním kamenem všech zařízení Asustor NAS, uživatelům nabízí jednoduché a intuitivní prostředí, s nímž se můžete setkat u většiny tabletů. Proto není potřeba dlouhého učení.

  • Nový design – uživatelsky přívětivé prostředí s mnoha styly režimů, včetně oblíbených Light a Dark.
  • Neustálý (24/7) přístup ke všem souborům a zálohování.
  • Nekomplikovaná a jednoduchá migrace systému.
  • Mnoho bezplatných aplikací, které lze přidat na jedno kliknutí.
  • Široké možnosti digitální zábavy – streamování apod.
  • Jednoduchá správa.
  • A mnohem více.

Mobilní aplikace

K uživatelským datům na produktech Asustor NAS se připojíte odkudkoli, a to díky jednoduchému přístupu skrze mobilní aplikaci. Snadné a rychlé připojení z mobilních telefonů nebo tabletů dovolí využívat Cloud ID na dálku, navíc podporuje IOS i Android zařízení. Pro ochranu soukromí a dat disponuje mobilní aplikace zamykacím kódem.


Produktový manažer doporučuje:


Za zmínku nepochybně stojí zálohovací systém Asustor AS1104T se 4 šachtami na HDD, jehož funkčnost díky čtyřjádrovému procesoru od Realtek na frekvenci 1,4 GHz, 1 GB DDR4 operační paměti, superrychlému 2,5Gb Ethernetu, a 3leté záruce podtrhuje líbivý design.


Značka Asustor vznikla roku 2011 pod přímým financováním ASUSTeK Computer Inc. a je předním inovátorem a poskytovatelem privátních cloudových úložišť, který se také specializuje na vývoj a integraci souvisejícího firmwaru, hardwaru a aplikací. Název značky Asustor vznikl spojením slov “ASUS“ a “STORAGE“. Nejedná se o náhodu, protože tato značka je dceřinou společností ASUS.

Více informací o produktech Asustor poskytne produktový manažer:
Stanislav Lorenc:
 +420 724 222 076 | slorenc@edsystem.cz