Kyberbezpečnost ve virtuální realitě, herní křeslo, kávičky? Nenechte si ujít zajímavosti eD WORLDu

117

Konference eD WORLD pomalu klepe na dveře – máme pro vás další zajímavé informace, na co se můžete těšit! Kromě produktových novinek a odborných přednášek opět chystáme také bohatý doprovodný program.

Tradičně vás čekají pohodové chvilky u kávičky, drinčíky a soutěže. Navíc si ale budete moci vyzkoušet třeba herní simulátor nebo kyberbezpečnost ve virtuální realitě.


► Herní křeslo se závodním simulátorem
AOC/Philips navázalo spolupráci s RedBullem – v jejich sále si tak můžete zajezdit v herním křesle se závodním simulátorem. A bude i SOUTĚŽ! Na nejrychlejšího závodníka čeká odměna v pobobě monitoru AOC.

Nechcete závodit? I tak se stavte – omrknout novinky v portfoliu, pro plechovku RedBullu nebo skvělou kávu od baristy.


► Kyberbezpečnost ve virtuální realitě

Vyzkoušíte si, jak může vypadat školení kyberbezpečnosti ve virtuálním prostoru. K dispozici budou dvoje brýle virtuální reality, které najdete ve speciální zóně vzdělávací agentury Pumpedu.


► Káva, prosecco i herní příslušenství HyperX
V sále HP toho na vás čeká spousta. Představíme novinky ze světa notebooků s AI – zcela nová řada HP Omnibook s procesory Snapdragon. A poprvé na eD WORLD dorazí značka HyperX, která mimo jiné ukáže nejoblíbenější a nejprodávanější herní sluchátka na trhu – HyperX Cloud III


► …a co ještě?
Rozhodně nevynechejte stánek Fujitsu s ukázkou serveru velikosti šanonu (+ dárečky). Stánek Canon s novými multifunkcemi, novinkou pro golfisty a tiskem fotek. Největší stánek Epson s ukázkou sublimačního tisku (potiskněte si hrneček), nové barevné multifunkce i info o flexibilitě produktů. Stánek LYNX s novou sestavou v dřevěném designu.


Všechny informace a novinky o konferenci eD WORLD můžete průběžně sledovat na edecko.cz/edworld24.