eD webinář: Produktové novinky Lenovo

112

Produktové novinky, nové technologie, chytrá komunikace. To a mnohem více zaznělo na eD webináři Lenovo, který se uskutečnil v pátek 23. října. Celým webinářem diváky provedli zástupci značky Jaroslav Rakušan a Jan Bureš.

Úvodní části webináře se chopil Jaroslav Rakušan, který přiblížil nedávno spuštěný partnerský program značky Lenovo Partner Hub. Posluchači mohli například zjistit tipy, jak na slevy nebo jak co nejefektivněji využívat prodejní nástroje programu.  

Dále se slova ujal Jan Bureš a představil Lenovo Bios Room, který je zákazníkům k dispozici a nabízí prohlédnutí zdrojového kódu BIOS produktů Lenovo. Také seznámil diváky s raritou na trhu, kterou je ThinkPad X1 Fold. Proč vlastně? To zjistíte ze záznamu webináře. Můžete se navíc seznámit s novinkou – nejlehčím ThinkPadem na trhu X1 Nano, který vyhoví i těm nejnáročnějším uživatelům. Nebo snad preferujete dva displeje? Pro Lenovo žádný problém s produktem Thinkbook Plus.

Nedílnou součástí webináře byly i nové technologie, se kterými Lenovo míří na trh. Od nových tlačítek až po technologii ThinkShield.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitelů Lenovo
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny